Biografia

DSC06032.jpg

La trajectòria de Rúpits va començar fa cinc anys quan una colla d'amics de Gironella van decidir unir les seves forces per donar sortida a les seves inquietuds musicals i creatives. Fins ara, han enregistrat dos treballs: un EP autoeditat el 2015 i el disc 'Imperfeccions' (U98 Music, 2017). El 2016 van guanyar el concurs Sona9 del 2016, la qual cosa els va portar a actuar a l'edició del Canet Rock del mateix any.

'Imaginari', és el seu nou treball produït als Bucbonera Studios amb Tomàs Robisco, i masteritzat als estudis Abbey Road de Londres, va més enllà del seu anterior paisatge sonor, però sense abandonar ni el so analògic ni el segell propi de les cançons: melodies obstinades de guitarra i vents, tornades enganxoses i un to molt festiu i rítmic. Rúpits també amb comptat amb l'ajuda de Jordi Costa 'Sec' (ex-Strombers) en la preparació, execució i interpretació de les veus.

Rúpits busquen protegir tothom de la pluja de negativitat i accions desgraciades de la societat, i proporcionar un aixopluc ple de felicitat pragmàtica. És un imaginari on cadascuna de les peces musicals estan relacionades amb un objecte, símbol o acció representatives d'un univers carregat de solucions per a els problemes del dia a dia.